Για αγορές στην Ελλάδα το kloni.gr προσφέρει την δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν σας εντελώς δωρεάν την πρώτη φορά, χωρίς να χρεωθείτε οποιαδήποτε έξοδα αποστολής.

Η δυνατότητα αυτή περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί στην αρχική τιμή αγοράς, χωρίς κάποια έκπτωση και χωρίς την χρήση κάποιου εκπτωτικού κουπονιού στο σύνολο της παραγγελίας, επίσης δεν περιλαμβάνει τα προϊόντα στα οποία έχει γίνει ιδιαίτερη προσαρμογή μεγέθους για εσάς όπως μέγεθος στα δαχτυλίδια.

Αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος γίνεται δεκτή εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Το προϊόν πρέπει απαραίτητα να είναι σε άριστη κατάσταση, με τις όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Ειδικότερα για κοσμήματα και ρολόγια, η χρήση πρέπει να περιοριστεί μόνο σε ολιγόλεπτη πρόβα σε κλειστό χώρο, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε επαφή με ήλιο, νερό ή όξινα στοιχεία όπως ιδρώτας, ενώ οποιοδήποτε προστατευτικό στοιχείο του προϊόντος όπως ζελατίνες ή ταινίες ασφαλείας πρέπει να διατηρηθεί.

Για την επιστροφή, ενημερώστε μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά και γνωστοποιήστε μας την επιθυμία σας για αλλαγή του προϊόντος. Εναλλακτικά, για άμεση δέσμευση του νέου προϊόντος που επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια καινούργια παραγγελία, σημειώνοντας στα σχόλια πως πρόκειται για αλλαγή. Οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει μεταξύ τιμής προϊόντος και εξόδων αποστολής θα ενσωματωθεί στο τελικό παραστατικό αφού ενημερωθείτε με e-mail.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με αποστολή του νέου προϊόντος από μέρους μας, το οποίο παραδίδεται σε εσάς από την courier με διαδικασία ανταλλαγής.
Σημειώστε πως στην περίπτωση χρήσης της παραπάνω διαδικασίας αλλαγής:

  • Σε νέα αλλαγή θα χρεωθείτε οποιαδήποτε έξοδα αποστολής προκύψουν.
  • Χάνετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης από την σύμβαση, οπότε δεν μπορούν να επιστραφούν χρήματα.

Σε περίπτωση μη χρήσης της παραπάνω υπηρεσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν έξοδα αποστολής (προς και από εμάς) για την οποιαδήποτε επισκευή προϊόντος χρειαστεί, με ισχύ 1 μήνα από την αρχική αγορά.

Για να γίνει η αλλαγή ενός προϊόντος από το εξωτερικό θα πρέπει να αποστείλετε πίσω το νέο προϊόν με δικά σας έξοδα και έπειτα θα σας αποστείλουμε το καινούργιο.

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 15 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.
Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 15 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας.
Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό.

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης
Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση.
Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή (εκτός της αντικαταβολής).

Επιστροφή
Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε στην εξής διεύθυνση: , χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.
Σας γνωρίζουμε ότι θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών, το ποσό της οποίας θα αφαιρεθεί από το ποσό προς επιστροφή, εφόσον επιθυμείτε να καταβάλει το Κατάστημα τη δαπάνη επιστροφής.